Uniek ontwerp voor jouw maatwerk bar

Wil je graag een houten bar in jouw woning of tuinkamer laten plaatsen? Of wil je een professionele bedrijfsbar van hout? Laat jouw custom made bar door Barmann ontwerpen! Wij zijn expert op het gebied van maatwerk bars ontwerpen en transformeren jouw woonruimte, bedrijf of buitenruimte naar een gezellige plek om samen met familie, vrienden of collega’s te borrelen.

Houten bar op maat laten ontwerpen

Wil je graag een bar op maat laten maken? Bij Barmann maken we maatwerk bars in alle vormen, soorten en maten. Of je nu een houten bar wilt, of juist een bar met natuurstenen blad, wij kunnen ieder gewenst ontwerp voor je realiseren.

Kwalitatieve houten of kunststof bar op maat laten maken

Voor onze bars maken we gebruik van hoogwaardige kwaliteit hout en kunststof. We kunnen jouw houten bar in iedere gewenste RAL-kleur overspuiten, waardoor deze altijd perfect bij jouw interieur past. Ook voor een kunststof bar, buitenvar of houten bar met een kunststof of stenen blad kun je bij ons terecht. Wij kunnen jouw bar en barbladen volledig op maat maken in de gewenste kleur, stijl en vorm. Het maakt dus niet of je een bar met strakke of juist ronde vormen wilt, wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Een bar van Barmann is altijd uniek en wordt volledig naar jouw interieur en wensen aangepast.

Kunststof of houten bar met bijpassende kruk of barmeubel bestellen

Naast bars maken wij nog veel meer mooie meubels! Wil je een of meer bijpassende krukken bij jouw bar? Of wil je een handige opbergkast bij jouw bar bestellen? Wij zorgen ervoor dat jouw op maat gemaakte bar matcht met de overige meubels en dat alle meubels in dezelfde stijl worden ontworpen. Zo krijg je een mooie, uniforme look voor jouw thuisbar, mancave of bedrijfsbar.

Bar met houten barblad of een bar met marmer en kunststof? Aan jou de keuze.

Qua ontwerp is niets ons te gek. Wij kunnen bars met hout- en betonlook ontwerpen, maar ook bars met verlichte neonletters, een ledlichtsnoer of een bar met een verlichte displayplank voor sterke dranken. Wil je liever een marmeren blad voor jouw houten bar? Ons team regelt het voor je! Geef jouw voorkeuren aan ons door, dan maken wij jouw ideale thuisbar of professionele bar voor de vrijdagmiddagborrel.

Houten bar op maat kopen bij Barmann.nl

Ben jij net zo enthousiast geworden over onze bars als wij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte of persoonlijk advies. Je kunt een e-mail sturen naar info@barmann.nl of bellen naar 0162-240001. Wij helpen je graag!