GEZELLIG UITGAAN DOE JE THUIS

WAAROM TELKENS DE DEUR UITGAAN OM SAMEN EEN DRANKJE TE DOEN?

De gezelligheid van een eetcafé, wijnbar of bruine kroeg, daar kun je thuis ook van genieten met vrienden of familie. Als je de juiste inrichting hebt ten minste. Barmann custom bars & furniture is er om jouw droom waar te maken. In je huis, tuin of kantoor creëren we de sfeer die jij zoekt. Helemaal op maat. Van een mooi meubelstuk tot een complete restyling; het begint bij een barkast of een wijnkabinet maar een mancave of thuiskroeg kan ook. Maak het zo gek je wilt.

JOUW WENSEN WAARMAKEN

ONZE AANPAK IN DRIE STAPPEN

WAT ZIJN JE WENSEN?

In een vrijblijvend adviesgesprek zetten we je wensen op een rijtje. En zorgen we voor de inspiratie. Wil je een mooi meubel of ga je voor een groot interieurproject? Welke stijl past bij je? Wat is de sfeer die je zoekt?

HOE GAAN WE DIE WAARMAKEN?

Binnen de ruimte die je beschikbaar hebt en het budget dat je in gedachten hebt, gaan we kijken hoe we je droom het beste kunnen realiseren. Daaruit volgt een heldere offerte.

WANNEER IS HET AF?

Zodra de offerte akkoord is maken we samen een planning voor de (op)levering. Zodat je precies weet wanneer je meer sfeer in huis in huis mag verwachten.

TWAN VAN OS

DIRECTEUR & DESIGNER

Barmann oprichter Twan van Os is geen vreemde in de wereld van woninginrichting. Hij heeft jarenlang huizenkopers begeleid bij het realiseren van hun droominterieur en weet als eigenaar van een groot bouwbedrijf heel goed wat er te koop is op het gebied van interieurs. Tevens realiseert Twan de bouwkundige aanpassingen die nodig zijn om een perfect eindresultaat te bereiken.

THUIS UITGAAN

In de horeca blijven de prijzen stijgen en komen er steeds meer regels waar je als bezoeker mee te maken krijgt. Dan is het niet meer dan logisch dat een groeiend aantal mensen de sfeer van een café of bar thuis willen beleven”, aldus Twan. Speciaal voor die mensen heeft hij Barmann opgericht. Met een groot netwerk van kwalitatieve merken en gespecialiseerde vakmensen is niets onmogelijk in de ogen van Twan.

Zijn liefde voor mooie, kwalitatieve producten weet hij te combineren en een pragmatische en creatieve blik. De grote uitdaging voor Twan is om het maximale haalbare voor jou te realiseren, binnen je vierkante meters en passend bij je budget, helemaal afgestemd op wat je mooi vindt en op de sfeer die je zoekt. Zodat je vol trots je vrienden en familie kunt ontvangen en meer gezelligheid in huis haalt.