Over Barmann

Ontdek onze werkwijze

Barmann maakt custom bars en meubels voor jouw woning of bedrijf! Wij zijn er om je droom waar te maken en creëren een prachtige sfeer in je huis, tuin, kantoor of horecazaak. Van een mooi meubelstuk tot een complete restyling: we zorgen ervoor dat alles perfect op maat wordt gemaakt. Van barkasten tot complete mancaves en thuiskroegen, maak het zo gek als je zelf wilt!

Jouw wensen waarmaken

Onze aanpak in drie stappen

Wat zijn je wensen?

In een vrijblijvend adviesgesprek zetten we je wensen op een rijtje en zorgen we ervoor dat jij geïnspireerd raakt. Wil je een mooi meubel of ga je voor een groot interieurproject? Welke stijl past bij je? Wat is de sfeer die je zoekt?

Hoe gaan we je dromen waarmaken?

Binnen de ruimte en het budget dat je in gedachten hebt, kijken we naar hoe we jouw droom het best gaan realiseren. Hieruit volgt een heldere offerte.

Wanneer is het af?

Zodra de offerte akkoord is, maken we samen een planning voor de (op)levering. Zo weet je precies wanneer je meer sfeer in huis mag verwachten.

Twan van Os

Directeur & Designer

Barmann oprichter Twan van Os is geen vreemde in de wereld van woninginrichting. Hij heeft jarenlang huizenkopers begeleid bij het realiseren van hun droominterieur en weet als eigenaar van een groot bouwbedrijf heel goed wat er te koop is op het gebied van interieurs. Tevens realiseert Twan de bouwkundige aanpassingen die nodig zijn om een perfect eindresultaat te bereiken.

Thuis uitgaan

”In de horeca blijven de prijzen stijgen en komen er steeds meer regels waar je als bezoeker mee te maken krijgt. Dan is het niet meer dan logisch dat een groeiend aantal mensen de sfeer van een café of bar thuis wil beleven”, aldus Twan. Speciaal voor die mensen heeft hij Barmann opgericht. Met een groot netwerk van kwalitatieve merken en gespecialiseerde vakmensen is niets onmogelijk in de ogen van Twan.

Zijn liefde voor mooie kwalitatieve producten weet hij te combineren en een pragmatische en creatieve blik. De grote uitdaging voor Twan is om het maximaal haalbare voor jou te realiseren. Binnen je vierkante meters en passend bij je budget, helemaal afgestemd op wat je mooi vindt en op de sfeer die je zoekt. Zodat je vol trots je vrienden en familie kunt ontvangen en meer gezelligheid in huis haalt.