MERKEN WAAR WIJ MEE WERKEN

Selecteer hieronder het merk wat bij je past en zie een collage van de producten welke BARMANN levert. heeft u een vraag of ziet u het product dat u zoekt er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Wij leveren namelijk alle producten van onderstaande merken.

WONEN & DESIGN

Waren design meubels nog niet zo lang geleden voor de meeste onbetaalbaar, tegenwoordig zijn er vele merken die bijzondere maar vooral ook betaalbaar design maken. Zo wordt een design bank of een lamp bereikbaar. Design vindt je overal in terug; meubels, woonaccessoires, gadgets maar ook keukens, badkamers en andere ruimtes. Design is hoe dan ook een steeds grotere rol gaan spelen binnen. Om door alle bomen het design bos nog te kunnen zien kun je in ieder geval al voor jezelf bepalen wat design voor jou betekent. Ga je voor een design klassieker, de nieuwste design snufjes of design met een emotionele waarde?

ZUIVER

Het jonge, Nederlandse design label Zuiver is een razendsnel groeiend interieur merk, met een steeds grotere collectie hippe woonitems. Behalve meubelen omvat de collectie ook trendy karpetten, verlichting en woonaccessoires. Het Zuiver designteam staat er om bekend altijd bovenop de laatste woontrends te zitten en die te vertalen naar producten met een eigenzinnig en eigen karakter. Dat Zuiver DNA, wat alle producten kenmerkt, maakt dat de hele collectie onderling perfect te combineren is.

DUTCHBONE

Dutch Bone heeft de mooiste en stoerste items voor jouw huis! De gehele collectie van Dutch Bone kan je nu verkrijgen bij BARMANN!  Dutch Bone heeft stoelen, lampen, tafels, kasten en accessoires in de collectie. Laat je inspireren door de mooie items van Dutch Bone en ontdek de gehele collectie.

Maak een afspraak in onze showroom!

H.E. DESIGN

H.E. Design produceert unieke meubelen voor unieke mensen, passend binnen hun interieur. daarmee onderscheidt H.E. Design zich van de doorsnee fabrikant. De basis van een meubel moet degelijk een sterk zijn, als een huis. Door de unieke productie zijn deze meubels kwalitatief beter en hebben ze bij normaal gebruik een langere levensduur.