Barmeubel voor thuis

Wij maken jouw barmeubel voor thuis! Precies zoals jij het wilt, in je gewenste maten en met de materialen van jouw voorkeur. Barmann maakt voornamelijk barren van kunststof en hout, maar mocht je een bar of accessoire willen van een ander materiaal, laat het ons dan gerust weten. We zijn er voor jou!

Wij maken jouw barmeubel voor thuis

Wanneer je een bar laat maken, kies dan altijd voor een gespecialiseerde partij. Op deze manier profiteer jij namelijk altijd van de beste kwaliteit en geniet je nog jarenlang van je aanwinst. Wij zijn hét bedrijf voor het maken van jouw barmeubel voor thuis.

Als echte professionals weten we waar we naar moeten kijken en vullen we je ideeën aan met innovatieve oplossingen. In een eerste gesprek ontdekken we meteen wat je wensen zijn, voorzien we je van gedegen advies en meten we de maten eventueel direct op. Zo weet je meteen waar je in investeert!

Drink met maten, in je eigen bar

Waarom telkens de deur uitgaan om samen een drankje te doen?

Bartafel of complete toog in de huiskamer

Mancave waar menig kroeg jaloers op is

Op maat gemaakte drankkast voor je verzameling

Ideale wijnkelder of smaakvol wijnkabinet

Bar (kan ook mobiel) om je eigen cocktails te bereiden

Een borrelhoek of craft beer corner in je eigen stijl

Geniet van je thuiskroeg

Waar je je barmeubel thuis ook wilt plaatsen – zowel binnen als buiten – wij zijn er voor je. Laat ons vandaag nog weten wat je wenst door een e-mail te sturen naar info@barmann.nl. Het is ook mogelijk om direct een afspraak met ons in te plannen.