Bar maken

Jouw unieke bar maken wij geheel op maat! We maken de mooiste meubels in uiteenlopende designs. De afmetingen en materialen bepaal je helemaal zelf, zodat je bar altijd in de stijl van je inrichting past. Jij profiteert bij Barmann altijd van duurzaamheid en kwaliteit, waardoor je nog jarenlang profiteert van je custom bar.

Bepaal welke bar je wilt laten maken

Een cocktail-, wijn- of bierbar? Of een algemene bar waar je allerlei flessen in kwijt kan? De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij maken van jouw droom werkelijkheid en zorgen ervoor dat alles perfect op maat is gemaakt. Wanneer je door ons je bar laat maken, komen we eerst vrijblijvend bij je langs om de opmetingen te doen. Ook bespreken we dan precies wat je wel en niet wilt en voorzien we je van het beste advies. Aarzel niet om al je wensen kenbaar te maken, want bij ons is vrijwel alles een optie! Denk bijvoorbeeld aan:

Andere barren die wij geplaatst hebben

Drink met maten, in je eigen bar

Waarom telkens de deur uitgaan om samen een drankje te doen?

Bartafel of complete toog in de huiskamer

Mancave waar menig kroeg jaloers op is

Op maat gemaakte drankkast voor je verzameling

Ideale wijnkelder of smaakvol wijnkabinet

Bar (kan ook mobiel) om je eigen cocktails te bereiden

Een borrelhoek of craft beer corner in je eigen stijl

Doe inspiratie op

Pinterest is een heel mooi kanaal om inspiratie op te doen voor de bar van je dromen. Bekijk ook zeker onze gerealiseerde projecten om te ontdekken wat we zoal hebben gemaakt voor bedrijven en particulieren. Heb je vragen stuur ons dan een e-mail via info@barmann.nl.