Buitenbar

Ben je op zoek naar een buitenbar? Bij Barmann helpen we je vakkundig verder. Wij maken jouw gewenste bar helemaal op maat, bijvoorbeeld om onder de overkapping te genieten met vrienden. Heb je geen overkapping, maar wil je toch een bar? Wij maken gebruik van de beste materialen die diverse weersomstandigheden aankunnen!

Een buitenbar om het hele jaar door van te genieten

Mocht je een overkapping hebben die je wil aanvullen met een bar, heb jij het geluk om hier het hele jaar door van te genieten. In een overkapping zit je zelfs tijdens de koude dagen lekker warm; een plek waar je altijd met vrienden kunt genieten van een borreltje. Maar ook als je geen overkapping hebt, kan je gebruikmaken van een buitenbar! Kies dan bijvoorbeeld voor een kunststof bar in jouw gewenste stijl. Deze is gemakkelijk schoon te maken en kan vrijwel iedere wind- en regenbui aan. Heb je liever een houten bar? Wij maken gebruik van douglashout, wat geschikt is voor zowel binnen als buiten. Wel dien je dan rekening te houden met regelmatige behandelingen.

Drink met maten, in je eigen bar

Waarom telkens de deur uitgaan om samen een drankje te doen?

Bartafel of complete toog in de huiskamer

Mancave waar menig kroeg jaloers op is

Op maat gemaakte drankkast voor je verzameling

Ideale wijnkelder of smaakvol wijnkabinet

Bar (kan ook mobiel) om je eigen cocktails te bereiden

Een borrelhoek of craft beer corner in je eigen stijl

Profiteer van persoonlijk advies

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een buitenbar? Of je nu een overkapping met bar of een weersbestendige bar wil, wij geven je graag persoonlijk advies. In een vrijblijvende eerste afspraak luisteren we naar je wensen en ontdekken we wat mogelijk is in jouw buitenruimte. Heb je vooraf nog vragen? Twijfel dan niet om te e-mailen naar info@barmann.nl.