Houten bar

Ben je op zoek naar een houten bar op maat? Dan helpen we je bij Barmann graag verder. Voor onze hardhouten bars gebruiken we douglashout; een zeer sterke en duurzame houtsoort. Dit is, na een juiste behandeling, geschikt voor zowel binnen als buiten. Je kan dus overal in je woning een feestje bouwen!

Een houten bar kopen voor binnen

Wanneer je een houten bar wil kopen die perfect in je gewenste ruimte past, kies je het best voor maatwerk. Je bar is compleet in te richten zoals jij dat wil. Denk bijvoorbeeld aan een ingebouwde tapset en lichten die op je glazen schijnen. Je kan het zo gek niet bedenken en wij kunnen het. Wil je een bruine kroeg in je eigen woning of horecazaak? Geen probleem! Of wil je een mancave waar je elke week de gezelligheid opzoekt met vrienden? Wij regelen het!

Een buitenbar waar je het hele jaar door van geniet

Zomer of winter, wanneer je een houten bar voor buiten gaat kopen, wil je altijd in de tuin zijn! Omdat wij gebruikmaken van hardhouten materialen, zijn onze houten barren geschikt voor allerlei weersomstandigheden. Om zo lang mogelijk te genieten van je houten bar, is het wel aan te raden om deze regelmatig te behandelen. Of plaats ‘m onder een overkapping en je hebt er vrijwel geen omkijken meer naar! Mocht je liever nooit een behandeling doen, is het misschien een betere keuze om een kunststof bar te kopen. Deze bestel je ook gemakkelijk bij ons!

Drink met maten, in je eigen bar

Waarom telkens de deur uitgaan om samen een drankje te doen?

Bartafel of complete toog in de huiskamer

Mancave waar menig kroeg jaloers op is

Op maat gemaakte drankkast voor je verzameling

Ideale wijnkelder of smaakvol wijnkabinet

Bar (kan ook mobiel) om je eigen cocktails te bereiden

Een borrelhoek of craft beer corner in je eigen stijl

Vraag ons gerust om advies

Heb je vragen over het kopen van een houten bar? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@barmann.nl. Ook kan je direct een vrijblijvende afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken.