Een bar in je man cave

Een man cave is natuurlijk niet compleet zonder bar. Bij Barmann maken we je bar compleet op maat, hoe klein of groot jij het ook wilt. Nadat we je bar hebben geplaatst, vul je ‘m met genoeg dranken en glazen voor al je vrienden. Jouw man cave wordt op deze manier dé plek waar gezelligheid te vinden is!

Een houten man cave bar

Wij gebruiken diverse materialen voor het maken van onze bars. Wat opvalt, is dat er in man caves vaak wordt gekozen voor een houten bar. Hiermee creëer je namelijk de sfeer van een bruine kroeg, wat vaak toch een favoriete plek is van mannen.

Wat ook kenmerkelijk is voor een bruine kroeg, is natuurlijk de tap. Ook dit is mogelijk in jouw man cave bar! En je maakt het dan helemaal compleet met bijpassende barkrukken en woonaccessoires. Pas wel op, want je vrienden zullen niet snel naar huis gaan.

Drink met maten, in je eigen bar

Waarom telkens de deur uitgaan om samen een drankje te doen?

Bartafel of complete toog in de huiskamer

Mancave waar menig kroeg jaloers op is

Op maat gemaakte drankkast voor je verzameling

Ideale wijnkelder of smaakvol wijnkabinet

Bar (kan ook mobiel) om je eigen cocktails te bereiden

Een borrelhoek of craft beer corner in je eigen stijl

Vraag ons gerust om advies

Droom je al van je man cave bar? Dat kunnen we ons heel goed voorstellen! Mocht je nog vragen hebben voordat je de knoop doorhakt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doe je door te mailen naar info@barmann.nl.

Wil je direct een vrijblijvende afspraak inplannen? Dat doe je gemakkelijk via het contactformulier.